NİĞDE / MERKEZ - Koyunlu Namık Kemal Ortaokulu

Koyunlu Namık Kemal Ortaokulu

KOYUNLU KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ BİRKO SK. NO: 4 MERKEZ / NİĞDE
Vizyon
İstiyoruz ki bu okulda; bilgiyi kullanabilen,Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, okuduğu okula bağlı, laik gençler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 7. sınıf öğrencisi Burak GÜNEŞ 2021 Yılı Bursluluk Sınavını kazanmıştır. Okulumuz öğrencisi, Niğde Türk Ocaklarının düzenlediği "Vatan" konulu şiir yarışmasında 1.olmuştur. "DefterK" sitesinde iki öğrencimizin "Mevlana" ve "Sevgi" konulu komposizyonları çok beğenilerek yayınlanmıştır.
Öğretim Şekli :Tam Gün Normal Eğitim
Ulaşım
Saat başı otobüsü vardır.Yakınlığından dolayı öğretmenler özel arabalarıyla gelmektedirler.
Taşımalı Eğitim kapsamında
Türbe meydanı Birko cad. Koyunlu Belediyesi yanı Koyunlu/NİĞDE
Sportif Etkinlikler
Niğde Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvalarına iştirak etmek